Til hovedinnhold

Sikkerhet- , nettverk- og telekomtjenester

Vi leverer systemer som adgangskontroll, brann- og innbruddsalarmer, overvåkningssystemer, tele- og datasystemer. Vi benytter kjente leverandører og har et bredt spekter av løsninger som kan benyttes for å etablere et sikkert og velfungerende system for våre kunder.

Montør installerer adgangssystem

Sikring av dine bygg

  • Adgangskontroll
  • Innbruddsalarm
  • Brannalarm

Adgangskontrollsystem

Ved bruk av et adgangskontrollsystem kan du på en effektiv måte beskytte et lokale eller en eiendom, samt å begrense uautorisert adgang. Vi hjelper deg å finne en god løsning tilpasset deres behov.

Alarmanlegg: Innbrudd og brann

Vi leverer en rekke alarmsystemer, og har mulighet til å finne frem til det systemet som passer deg best. Holars Heat-Link system er et godt alternativ for deg som ønsker å styre varme-, innbrudd- og brannanlegg i fritidsboliger. Se film til venstre for mer informasjon. Alexor Alarmpakke er et annet alternativ. Det er et komplett trådløst alarmanlegg, som er tilpasset boliger og små bedrifter. Dette systemet består av innbrudd- og brannalarmer, og er også et alternativ til fjernstyring og kontroll med fritids- og vanlige boliger.

Brannalarmsystemer

Vi leverer brannalarmsystemer tilpasset din bolig og myndighetenes forskrifter. Ett av systemene vi kan levere er :hager sine optiske røykvarslere. Dette er et brannalarmsystem som følger alle forskrifter og har backupløsninger med både strøm og batteri.

Vi ønsker å understreke at produktene vi refererer til ovenfor kun er et utvalg av hva vi kan levere. Finner du ikke et produkt direkte tilpasset ditt behov her kan du kontakte oss, så finner vi noe som passer ditt behov.

Lasse Robertsen utenfor Gagama Elektro

Ønsker du tilbud?

Kontakt oss