Til hovedinnhold

Elbilladere for norske forhold

To nye elbilladere installert i Hammerfest. Elbil ladestasjonene, Zaptec GO, er av kortreist Norsk teknologi. Ladestasjonene er designet, utviklet og produsert i Norge for norske forhold.

Elbil som står ved elbilladestasjon installert av Gagama Elektro.

Zaptec GO

  • For norske forhold
  • Bærekraftig
  • Kortreist

Høsten 2021 installerte Gagama Elektro to elbilladestasjoner for Polarbase i Hammerfest.

Elbilladestasjonene er av merket Zaptec GO. En ladestasjon som er designet, og er kortreist Norsk teknologi designet, utviklet og produsert i Norge, for norske forhold.

Lader for alle typer elbilder

Polarbase har valgt å investere i kortreist produkt, som er produsert bærekraftig. Ladestasjonene er koblet opp til nett, med IOT teknologi, og oppdaterer seg automatisk med nyeste funksjoner og oppdateringer. Laderen passer godt til alle typer elbiler.

«Vi er fornøyd med ladestasjonene, som funker som de skal. Laderne er ment til Polarbase sine biler. Vi har investert i flere elbiler, og vi blir nok å gå mer over til elbiler etter hvert som vi bytter ut biler» sier Ørjan Olsen, Vedlikeholdskoordinator, Polarbase.

Landstrømsanlegg for båt

Polarbase har fokus på å redusere utslipp og har de siste årene gjort flere tiltak, som å installere landstrømsanlegg for båter.

Bestill installasjon eller befaring

Er du klar til å bestill installasjon av Zaptec GO på din ladestasjon, eller ønsker du befaring først? Våre elektrikere hjelper med råd og montering.

Kontakt våre elektrikere
Elbilladestasjon installert av Gagama Elektro.
  • Vi tilpasser
  • Enkelt å bestille