Til hovedinnhold

Hammerfest Tannklinikk

Gagama Elektro har stått for all elektroinstallasjon i den utvidede delen av Hammerfest tannklinikk. Dette har også inkludert tilpasninger til eksisterende tannklinikk. Gagama Elektro har installert belysning, varmekabler, innbruddsanlegg og lagt opp til adgangskontroll inkludert UPS og Sentral Driftsstyringsanlegg (SD-anlegg). Samt har vi oppgradert brannvarslingsanlegg og data.

Vi har lagt opp og tilkoblet alt av teknisk utstyr i teknisk rom, samt på behandlingsrommene på tannlegekontorer og kjevekirurg.

Det er valgt hvitere lys enn i mange andre bygg, som gir er godt arbeidslys for brukerne av bygget. Lysflåten over tannlegestolene er innebygget med fjernstyring for regulering av lysstyrke og farge.

Gagama Elektro har levert og installert Smart Board i byggets møtefasiliteter.

Uteområdet er opplyst med lysmaster og utebelysning i LED. Det er installert varmekabler ved alle inngangspartier ved det nye bygget.

Innbruddssentralen er byttet slik at den er oppdatert til dagens standard og klar for dagens innbruddsalarmutstyr. Innbruddsalarmene i bygget er skiftet og kan enkelt styres.

Gagama Elektro har lagt opp til adgangskontroll på diverse dører, inkludert UPS på dører med ADK i rømningsvei.

Hammerfest Tannklinikk installert av Gagama Elektro. Tannlegekontor.

Utvidelse av nye Hammerfest Tannklinikk

  • Byggherre: Finnmark Fylkeskommune
  • Hovedentreprenør: Nyboloft Entreprenør AS
  • Byggeår: 2019 - 2020
Godt opplyst korridor hos Hammerfest Tannklinikk installert av Gagama Elektro

Les mer om tjenester vi kan tilby:

  • Belysning
  • Automasjon
  • Innbrudd- og adgangskontroll