Et tilpasset varmeanlegg bidrar til reduserte kostnader for din bedrift eller bolig. Det finnes mange løsninger på markedet.

Varmekabler:

Varmekabler skaper et godt og behagelig inneklima, og kan brukes i de fleste rom. Bruk av varmekabler gir deg både frihet i innredningen, er godt for inneklima og har lav energiforbruk. Varmekabler kan benyttes til oppvarming både inne og ute, i våte og tørre rom og kan bidra til å optimal komfort og effektiv energibruk. Termostatstyring gir en nøyaktig kontroll av temperaturen og med nattsenking oppnås ytterligere reduksjon i energiforbruket. Les mer om fordelene med elektrisk gulvvarme på www.el-profefn.no.

Vi installerer varmekabler etter nasjonale forskrifter, normer og krav til intallasjon. Vi benytter velkjente leverandører av varmekabler.

En av de mest solgte varmekableløsningene hos oss er T2 Rød. T2 Rød er en selvregulerende varmekabel som tilpasser sin effekt etter hvarmebehovet i hver millimeter kabel. Les mer om produktet her: T2 Rød varmekabler brosjyre.pdf.

 

Panelovn:

Ca hver tredje nye bolig blir varmet opp ved bruk av panelovner. De nye typene er mer klimavennlige, bruker mindre energi- og gir bedre varmekomfort enn eldre modeller. Panelovner varmer raskt opp rom til ønsket temeratur og det er enkel å styre varmen både individuelt og ved bruk av styringssystemer. Ved bruk av styringssystemer vil bruk av panelovner bli mer kostnadseffektiv ved at systemet hever og senker temperaturen etter behov. Beste plassering for en panelovn er under et vindu. Få tips og råd om bruk av panelovn på EL-PROFFEN sin hjemmeside.
Vi fører Glamox sine panelovner. Glamox har fokus på design, brukervennlighet og energieffektive løsninger.Du kan se et utvalg avGlamox panelovner her.

 

Varmestyring:

Få kontroll på varmeforbruket og invester i varmestyringsanlegg. Det finnes flere løsninger på markedet. Her kan du lese om noen.

 

Kontakt oss for et tilbud.