Send oss en forespørsel

Lys- og varmestyringssystemer

Lys- og varmestyringssystemer

Med styringssystemer kan du styre varme og belysningen i hus og hytter etter ønske og mange systemer tillater deg å fjernstyre belysning og varme. Du kan redusere strømforbruket dramatisk ved å ta i bruk styringssystemer for varme og/eller belysning.

I en norsk gjennomsnittsbolig går ca 25% av strømforbruket med til belysning. Ved hjelp av lysstyring kan du redusere dette forbruket med opptil 20%. Oppvarming av huset står for rundt 60% av strømforbruket og kan reduseres med opptil 25% i året ved enkle tiltak.  Prøv EL-PROFFEN sin strømkalkulator og se hvor mye du kan spare.

Et styringssystem gjør ikke bare livet ditt lettere ved at du slipper å huske på å skru av og på lys og varme, men det kan også spare deg for penger uten store investeringer. De som tjener mest på styringssystemer er:

  • De som bor i eldre leiligheter eller gamle hus som er dårlig isolert
  • De som skal bygge nytt hus
  • Hvis du har hytte eller feriehus

Se flere tips og råd om styringssystemer på EL-PROFFEN sin hjemeside.

tips og råd til lys- og varmestyrings tiltak på EL-PROFFEN sin hjemmeside.

 

Noen styringssystemer vi kan levere:

Micro Matic KNX smarthus – Bo Smartere

Å tilrettelegge for god komfort, økt sikkerhet og redusert energiforbruk er viktige faktorer for trivsel i ditt nye hjem. I brosjyren kan du lese om KNX og alle mulighetene smarthusteknologien gir deg. Systemet er svært fleksibelt og det er du som bestemmer hvilke smarte funksjoner du ønsker i din bolig.
Les brosjyren her.

xComfort – en trådløs verden

XComfort er en trådløs styringsmetode for et elektriske anlegget. xComfort bidrar til mindre strømforbruk og økt komfort i ditt hjem. Petter Gagama AS leverer xComfort-løsninger, både til næring, industri og private boliger. Les mer om xComfort.

Glamox Harmony 5000 system

Med Glamox Harmony 5000 system får du full kontroll over temperatur, lys og elektriske apparater. Du bestemmer selv temperaturen i hvert enkelt rom. Få lun og god varme når du er tilstede og lav energisparende temperatur når du sover eller rommet ikke er i bruk. Enkelt menyvalg gjør det enkelt å programmere for nettopp ditt behov. Glamox Harmony 5000 kan benyttes i alle typer bygninger hvor varme og elektriske apparater skal styres. Boliger, leiligheter, barnehager, skoler, kontorer, institusjoner eller hytter.