Til hovedinnhold
Ansatte hos Gagama Elektro i Hammerfest

Lærlingplass automatiker

Som lærling hos Gagama Elektro får du en variert arbeidshverdag med et bredt spekter av arbeidsoppgaver innen elektro. Gagama Elektro er godkjent opplæringsbedrift og tidligere blitt kåret til Årets lærebedrift av Finnmark Fylkeskommune. Bedriften har til enhver tid ca 20% lærlinger og har tatt over 75 kandidater opp til fagprøver igjennom tidene. Omtrent halvparten av bedriftens ansatte har tatt ett eller flere fagbrev i bedriften.

Vi har høy standard på fagopplæringen og kan tilby en bred opplæring innen fagfeltet.

Ved bestått fagprøve har du gode og brede kunnskaper innen elektrofaget. Du har mulighet å søke fast stilling ved bestått fagprøve.

Vil du bli lærling?

Søknadsfrist automasjon: snarest

Send din søknad til Esben Skaue: esk@gagama.no.

Merk søknaden din "lærlingplass automatiker".

Oppstart for nye lærlinger er i august 2023.

Krav til søknaden:

  • Skriftlig søknad som beskriver søkeren, motivasjon og erfaring

  • Karakter- og fraværsoversikt

  • Referanser

Som lærling hos Gagama Elektro signeres en skriftlig lærekontrakt mellom deg, bedriften og fylkeskommunen. Gagama Elektro samarbeider med Hammerfest Flerfaglige Opplæringskontor.

Gagama Elektro har et inkluderende og godt arbeidsmiljø. Du vil få god innføring i bedriftens regler, krav og rutiner. Du må selv ta ansvar for å ta del både sosialt og faglig. Vi vil hjelpe deg på veien til fagbrev, samtidig du må selv også ta ansvar for egen opplæring igjennom engasjement og interesse.

Når vi har mottatt din søknad vil du motta en bekreftelse på at søknaden din er registrert. Etter at søknadsfristen går ut vil vi gjennomgå alle søknadene. Når vi har funnet de kandidatene vi ønsker en nærmere prat med blir de innkalt til intervju. Etter dette velger vi ut de kandidatene vi ønsker å tilby læreplass. Alle som har søkt på læreplass hos Gagama Elektro mottar svar, uansett om de blir tilbydd plass eller ikke.

Får du læreplass og godtar plassen signerer vi lærekontrakt og avtaler oppstartsdato. Ved oppstart får du oppstartsmøte og gjennomgår introduksjonsprogram med informasjon og kursing.

Prosjektleder Esben Skaue hos Gagama Elektro

Prosjektleder

Esben Skaue

Tlf: 48291654esk@gagama.no