Send oss en forespørsel

Gagama Elektro sponser lokalt

Gagama Elektro sponser lokalt

Gagama Elektro har inngått 3 års sponsoravtale med Hammerfest Skiklubb med en ramme på 40 000 kroner per år.

Avtalen innebærer en økonomisk bidrag til Hammerfest Skiklubb de neste tre sesongene, som vil bidra til økt aktivitet og fremme ski og skiskyting i Hammerfest. Hammerfest Skiklubb er en av fylkes største skiklubber, med høyt aktivitetsnivå med hovedfokus på barn og ungdom. Det arrangeres både skicup og skirenn, og klubben har tilbud om kveldsmat for barn etter skitrening, byttedager og kurs i skismøring og skiteknikk.

«Hammerfest Skiklubb er stolte og ydmyk for støtten fra Gagama. Dette betyr mye for videre utvikling av skiklubben og skianlegget i Reindalen» sier styreleder i Hammerfest Skiklubb, Tom Eirik Lysmen Jakobsen.

Gagama Elektro har sponset Hammerfest Skiklubb i mange år, og tar nå steget fra delsponsor til hovedsponsor.

«Vi anser Hammerfest Skiklubb som en viktig samfunnsaktør i forhold til både folkehelse, samfunnsansvar og bolyst. Vi er stolte av å presentere Hammerfest Skiklubb som vår samarbeidspartner» sier Markeds- & HMSK-sjef hos Gagama Elektro, Inger Lise Svendsen.

 

Bred sponsing

Gagama Elektro har også inngått en treårsavtale med Hammerfest Svømme og Livredningsklubb tidligere i år, et samarbeid vi er svært stolt av da dette også er en klubb som gjør en veldig god jobb i forbindelse med å ta et svært viktig samfunnsansvar knyttet til opplæring i vann for barn, folkehelse og bolyst. Gagama Elektro har over flere år hatt et godt samarbeid med flere av kommunens idrettsklubber og sponset bredt.

 

Lokalt fokus

Vi har fokus på at dersom vi skal sponse, går midlene til lokale aktiviteter. Barn, unge og folkehelse har vært i sentralt i aktivitetene vi har vært med på, men ikke utelukkende. Eksempler har vært alt fra å stille opp med personell og utstyr til bruskasseklatring under Sommerfeber til pengestøtte til idrettsklubber og arrangementer som konserter eller sykkelritt. Vi ser alltid etter gode samarbeidspartnere for profilering, og liker engasjement som bidrar til aktivitet lokalt.

Publisert: 07.07.2021