Send oss en forespørsel

Gagama Elektro i nytt bygg

Torsdag 16. januar ble det nye næringsbygget til Gagama Elektro offisielt åpnet av Hammerfest ordfører Alf E. Jakobsen.  Omkring 80 gjester hadde tatt turen for å delta på åpningen av det nye bygget.
Både ordføreren og daglig leder omtaler lokasjonen som «midt i smørøyet». Nedenfor Leirvikhøyda ligger Polarbase, en hovedbase for olje- og gassrettet virksomhet i Barentshavet. I dette området har flere næringsaktører valgt å etablere seg, og man finner blant andre OssNor, Mento og Bring Polarbase i området.
Det nye næringsbygget til Gagama Elektro er på om lag 1750 kvadrat, og inneholder lagerfasiliteter, kontorlandskap og velferdstilbud til de ansatte.
«Vi er nå over 50 ansatte i bedriften, og de forrige lokalene våre var ikke tilpasset en slik arbeidsstokk. Vi er godt fornøyde med det nye bygget» Sier Even Sageng, Daglig leder i Gagama Elektro.
I midten av desember 2013 flyttet Gagama Elektro inn i sine nye lokaler på Leirvikhøyda i Hammerfest.  Driften har gått seg til i de nye lokalene og de ansatte har funnet seg godt til rette. Det er innført smørelunsj med salatbar og sitteplasser nok til alle. Fasiliteter som et enkelt treningsrom, badstue og sosial stue bidrar til et godt velferdstilbud til de ansatte.

Les artikkelen fra Finnmark Dagblad her: GAGAMA på Leirvikhøyda.pdf GAGAMA på Leirvikhøyda.pdf

Les artikkelen fra Hammerfestingen her: Åpning nybygg Gagama.pdf Åpning nybygg Gagama.pdf