Send oss en forespørsel

Gagama Elektro er årets lærebedrift

Gagama Elektro er årets lærebedrift

(25.09.2015)

Hovedutvalget for kompetanse tildelte 24. september prisen Årets lærebedrift til Gagama Elektro.

I pressmeldingen fra Finnmark Fylkeskommune står det:

Bedriften er nytenkende og tilbyr en variert og en mangfoldig opplæring til sine lærlinger. De har fokus på trivsel og et godt arbeidsmiljø, der lærlingene blir ivaretatt på en god måte. Bedriften er en god ambassadør for fagopplæring og fremsnakker dette ved enhver anledning. Bedriften har også hatt fokus på å tilby jenter lærlingeplass.
Tidligere i år publiserte Gagama Elektro nyheten om 50 beståtte fagprøver i elektrikerfaget. Gagama Elektro har over flere tiår hatt fokus på lærlinger, og har de siste årene hatt om lag 20% lærlinger i bedriften. Et godt samarbeid med Hammerfest Videregående skole og Hammerfest Flerfaglige Opplæringskontor har vært helt essensielt for å lykkes med gode lærling kandidater igjennom årene.
«Vi trenger gode fagarbeidere og det å ta inn lærlinger er vår største rekrutteringsgrunnlag. Vi har i mange år satset på lærlinger og kan anbefale andre bedrifter til å ta inn lærlinger. De er en god og viktig ressurs» sier installatør i Gagama Elektro Harald Johnsen.

 

Fakta om Gagama Elektro og lærlingordninger:
– Gagama Elektro ble etablert i Hammerfest i 1947 av gründer Petter Gagama.
– Bedriften har hovedsakelig lærlinger innen elektrikerfaget, men har også hatt lærlinger innen automasjon og telekommunikasjonsfaget igjennom tidene.
– Bedriften samarbeider med Hammerfest Flerfaglige Opplæringskontor.