Send oss en forespørsel

Om Gagama Elektro

Om Gagama Elektro

 

Elektriker bedriften Gagama Elektro har drevet installasjonsvirksomhet siden 1947, og har nærmere 50 års erfaring med skipsinstallasjoner. Vi har medarbeidere med god faglig kompetanse og et vel utbygd lager av elektromateriell. Bedriften har i dag omlag 50 ansatte på fordelt på installasjon, lager og administrasjon.

Vi har hele tiden anstrengt oss for å være i forkant av utviklingen ved å ha et løpende markedstilpasset produktutvalg fra anerkjente leverandører. Avdeling for svakstrøm/automatisering ble startet i 1993 og har medført en kompetanseheving og utvidelse av firmaet til også å innbefatte alle installasjoner innen tele-, data- og automatiserings-oppdrag. Dette gjør oss i stand til å tilby våre kunder et bredere spekter av produkter og tjenester.

Bedriften gjorde en navnejustering i 2013, og gikk fra “Petter Gagama AS” til navnet “Gagama Elektro”.

Lager og utsalg

Vi har eget lager som også har utsalg for private og næringsaktører, for å dekke større deler av markedet for bedrifter, båter og hus & hjem. Her selges utstyr fra installasjonsavdelingen, som blant annet innebærer alt elektriske til hus & hjem, samt industri og skipsmateriell.

Du kan besøke vårt utsalgssted på Leirvikhøyda 8 i Rypefjord, Hammerfest.

Åpningstider:
Hverdager 07:30-15:30
Lørdag/Søndag Stengt

Vi har 24 timers vakttelefon: 78 42 75 20