Send oss en forespørsel

Det tennes lys på Storsvingen

Det tennes lys på Storsvingen

I oktober 2018 sto det nyeste tilskuddet av bygg på Storsvingen i Hammerfest ferdig. Det 2100m2 store bygget inneholder dagligvarebutikk, kjøle- og fryserom, lager og varemottak.
Kommunens største dagligvarebutikk Coop Extra Storsvingen disponerer hele bygget.

Totalentreprenør Hammerfest Entreprenør sto for gjennomføringen av prosjektet, og med seg hadde de blant annet Gagama Elektro som underleverandør for all elektroinstallasjon, inkludert installasjon av data og strøm, belysning, utvendig varme, adgangskontroll, nødlys- og brannvarslingsanlegg.
Butikkbelysningen består av LED-lys montert på trefase nedhengt skinnesystemer. Dette tillater en fleksibel utvikling og styring av belysningen i butikken og gir butikkeier en fleksibel muligheter for endringer og tilpasning i butikkens belysning. Utvendig er parkeringsområdet godt opplyst ved bruk av LED belysning i lysmaster. Det er installert varme i bakken for å unngå snø og is ved inngangsparti og varemottak.

«Vi er stolte av å ha fått jobben med elektroinstallasjonen i nye Coop Extra Storsvingen. Prosjektet har vært effektivt. Vi har hatt med lærlinger i prosjektet, som har gjort en god jobb og lært mye underveis» sier Philip Knox, montør hos Gagama Elektro.

Gagama Elektro startet installasjonen i april/mai 2018, prosjektet totalt ble levert innenfor tidsfristen og budsjettet til byggherre.

«Coop Hammerfest er meget godt fornøyd med arbeidet som er utført. Alt levert innenfor budsjett og tidsfrister. Samarbeide har vært smidig og med en god dialog. Vi som kunde har vært møtt med en fantastisk god service innstilling fra Gagama før og under selve prosjektet» sier Runar Eriksen, Daglig leder hos Coop Hammerfest SA.