God belysning er viktig, uansett om det er hjemme eller på arbeidsplassen.
Med riktig og god belysning på arbeidsplassen bidrar man til reduserte helseproblemer, økt produktivitet og sikkerhet. Ved valg av løsninger tilpasset arbeidsområdet vil energiforbruket reduseres.

Vi har et bredt produktspekter som tillater oss å tilpasse belysningen til ditt behov, enten det gjelder utebelysning eller belysning til arbeidsplass.

 

LED belysning:

LED belysning er en stadig mer brukt lyskilde. Denne lyskilden bruker mindre energi enn de fleste andre lyskildene og har lang varighet som medfører mindre utskifting og avfall.

Over de siste årene har det kommet flere gode LED-lys løsninger på markedet, også med varme fargetoner. En av fordelene med LED-lys er den lange levetiden. De kan vare opp til 200.000 timer, men de fleste bør byttes på omkring 50.000 timer. Når LED-lyset nærmer seg endt levetid vil det fortsette å lyse i mange timer, men med mindre effekt enn tidligere. De fleste LED-lys regnes som klar for utskiftning når lysutbyttet synker under 70% avsin opprinnelige verdi. Dette betyr at du har tid til å bytte lyskilder uten at det går ut over produksjon eller skaper andre problemer for din bedrift i form av manglende lys. LED-lyset avgir lite varme i forhold til andre lyskilder og har ingen UV. Det vil derfor kunne skape et bedre miljø for bedriftens gjenstander og materialer. Ved å erstatte konvensjonelle lyskilder med LED-lys kan du spare opp til 80% strømforbruk relatert til belysning.
Effektiviteten til en LED måles ofte i lumen per watt

Glamox er en av våre leverandører. Glamox har utviklet en investeringskalkulator. Her kan du selv legge inn informasjon om ditt installasjonsområde og behov for å vurdere LED-belysning opp mot konvensjonell belysning.