Send oss en forespørsel

Automatisering

Automatisering
Din kompetansepartner innen elektro og automasjon

Din kompetansepartner innen elektro og automasjon

Som din kompetansepartner innen elektro og automasjon utfører vi alle elektroarbeider for våre oppdrag. Vi søker å se helheten i kundens anlegg og optimalisere løsninger for å oppnå økt oversikt, effektivitet, driftssikkerhet og sparing av energi. Vi har fokus på tett samarbeid med kunde og andre leverandører gjennom hele leveransens levetid, fra avdekking av behov til drift og vedlikehold.

 

Referanser innen automasjonsjobber

Gagama Elektro har utført automasjonsjobber for blant andre SAR Hammerfest, Statens Vegvesen, Mørenot, Hammerfest kommune, Oss nor og Hammerfest sykehus.

Klikk her for å se våre referansejobber.

 

Typiske kundegrupper:

Gagama Elektro kan gjennomføre planlegging og utførelse av alle typer automasjonsanlegg.

Det være seg byggautomasjon, industri, havbruk, samferdsel, energi, styring av store eller små maskiner med mere.

Gagama Elektro er din kompetansepartner innen automasjon. Vi bidrar med alt fra prosjektering til installasjon, i tett samarbeid med kunden. Vi arbeider med alt fra enkle relebaserte styringer til større programmerbare systemer.

Standardiserte eller skreddersydde løsninger

Innen automatisering leverer Gagama Elektro alt fra separate komponenter til sammensatte styringssystemer. Vi har bred fagkompetanse og kan utvikle fleksible løsninger som gjør det mulig å levere både standardiserte og skreddersydde løsninger etter kundens behov.

Ved å automatisere enkelte funksjoner i din bedrift kan du oppnå økt effektivitet og driftssikkerhet. I tillegg til at vedlikehold kan planlegges og tilpasses den daglige driften.

Sentral Driftskontroll (SD-anlegg)

Vi etterstreber å alltid levere gode løsninger som er til nytte for deg som kunde. Ønsker du Sentral Driftskontroll og tilgang via «skyen» med mobiltelefon eller nettbrett, for større eller mindre byggautomasjon og anlegg har vi løsning på dette.

Vi kan tilpasse operatørpanelet på mobile enheter eller i fastmontert sentral/tavle etter kundens ønske.
Med høy sikkerhet, stabilitet og brukervennlighet kan du velge å la ansatte enkelt styre belysning, varme, ventilasjon og adgang i din bedrift. Vi hjelper deg å finne den beste løsningen tilpasset din drift.

PLS – Programmerbare Logiske Styringer

Vårt automasjonsteam kan tilpasse styringssystemer til bedriftens og kundens behov i forhold til

  • Temperaturregulering
  • Trykkregulering
  • Nivåregulering
  • Hastighetsregulering
  • Posisjonsregulering
  • Sekvensregulering.

Dette kan benyttes for å overvåke og styre produksjonslinjer.

Kommunikasjon

Som totalleverandør av elektro og automasjon tilbyr vi også å bygge infrastrukturen til ditt automasjonsanlegg. Vi har bred kompetanse innen automatisering av ulike prosesser med kommunikasjon og dataflyt.

ENØK – Energiøkonomiske løsninger

Ved å benytte eksisterende bransjestandarder lager vi skalerbare løsninger som er kostnads- og energieffektive.

Tidlig involvering i prosjekter

Med god forståelse av de reelle behovene til kundene med tanke på funksjoner, sikkerhet, kvalitet og dokumentasjon kan vi bidra til å optimalisere løsninger sammen med kunden.

Feilsøking, vedlikehold og utvidelse av eksisterende anlegg

Vi bistår også gjerne med feilsøking, vedlikehold og utvidelse i eksisterende anlegg. Det være seg enkle relebaserte styringer, store eller små programmerbare systemer med eller uten skjermbaserte operatørstasjoner.

Automasjonsteamet i Gagama Elektro

Våre medarbeidere har med seg erfaring fra mange ulike prosesser. Se vårt automasjonsteam nedenfor.

Svein Arne Eriksen

Svein Arne Eriksen

Svein Arne er en erfaren prosjektleder med fagbrev innen elektro og telekommunikasjon.
Med bakgrunn som montør og utvidet fagbrev som også gjelder elektrikerfagets maritime del har han et godt grunnlag som prosjektleder innen områder som maritimt, havbruk, sykehus og industri.

Rolf-Inge Reiersen

Rolf-Inge Reiersen

Rolf Inge er tekniker og har lang erfaring innen automasjonsteknikk på skip.
Han har utvidet fagbrev som også gjelder elektrikerfagets maritime del. Rolf Inge er en problemløser. Han utfører oppdrag på blant annet generatorer, automasjonsarbeid på vei og tunnel, kontainerkontroller Z-015 og besitter EX-kompetanse.

Sverre Gagama

Sverre Gagama

Sverre er elkraftingeniør med automasjonsbakgrunn.
Sverre har blant annet utviklet styringssystemer for lokale kunder tilpasset deres utfordringer. Han har også kompetanse innen SD-anlegg.
Han har lang erfaring med oppbygging og programmering av PLS systemer.

Ørjan Pedersen

Ørjan Pedersen

Ørjan er utdannet automatiker og har lang erfaring fra olje og gass oppdrag.

Han har erfaring og kompetanse relatert til blant annet EX-installasjoner, industriell automasjon og automasjonsarbeid på vei- og tunell.

Sindre Jonassen

Sindre Jonassen

Sindre er automatiker med erfaring fra prosessanlegg på fabrikker.

Han har blant annet vært med på skapbygging, automasjonsoppdrag på vei- og tunnel, utskifting av SRO/automasjon i tunneler. Sindre utfører el-kontroller på fartøy under 15 meter. Han har mekanisk interesse og er en problemløser.

Kenneth Karlsen

Kenneth Karlsen

Kenneth har fagbrev innen telekommunikasjonsfaget.
Som teknisk tegner med erfaring innen telekommunikasjon har Kenneth en breddekompetanse til å løse de fleste utfordringer innen fagfeltet. Han har blant annet kompetanse innen fiberopptikk.

Atle Ludviksen

Atle Ludviksen

Atle er tekniker med mekanisk bakgrunn.
Han har erfaring fra installasjon og drift av adgangskontroller. Med sin mekaniske bakgrunn evner Atle å se løsninger på kundenes utfordringer og finne de beste løsninger.

Espen Ørud

Espen Ørud

Espen er en erfaren tekniker med fagbrev innen elektro.
Med breddekompetanse og FG-750 sertifisering innen brannvarlisngssystemer, kursing og erfaring innen elektriske installasjoner i medisinske områder og lang arbeidserfaring er Espen en problemløser.
Espen er kurset for å kunne utføre kontainerkontroller Z-015 og er sertifisert termografør.

Robert Nyheim Løvlien

Robert Nyheim Løvlien

Robert er lærling innen automatikerfaget.
Han har gode karakterer og viser god gjennomføringsevne. Han har blant annet fått være med på tavlebygging, på oppdrag ombord på fartøy og innen industri.