Send oss en forespørsel

Alarm- og IKT Systemer

Vi leverer systemer som adgangskontroll, brann- og innbruddsalarmer, overvåkningssystemer, tele- og datasystemer. Vi benytter kjente leverandører og har et bredt spekter av løsninger som kan benyttes for å etablere et sikkert og velfungerende system for våre kunder.

Adgangskontrollsystem

Bewator Entro er et moderne adgangskontrollsystem utviklet med brukervennlighet i fokus. Dette er et av de mest kjøpe adgangskontrollsystemene i Europa. Ved bruk av et adgangskontrollsystem kan du på en effektiv måte beskytte et lokale eller en eiendom, samt å begrense uautorisert adgang.
Les mer om adganskontrollsystemet Bewator Entro.

Alarmanlegg: Innbrudd og brann

Vi leverer en rekke alarmsystemer, og har mulighet til å finne frem til det systemet som passer deg best. Holars Heat-Link system er et godt alternativ for deg som ønsker å styre varme-, innbrudd- og brannanlegg i fritidsboliger. Se film til venstre for mer informasjon. Alexor Alarmpakke er et annet alternativ. Det er et komplett trådløst alarmanlegg, som er tilpasset boliger og små bedrifter. Dette systemet består av innbrudd- og brannalarmer, og er også et alternativ til fjernstyring og kontroll med fritids- og vanlige boliger.

Brannalarmsytemer

Vi leverer brannalarmsytemer tilpasset din bolig og myndighetenes forskrifter. Ett av systemene vi kan levere er :hager sine optiske røykvaslere. Dette er et brannalarmsystem som følger alle forskrifter og har backupløsninger med både strøm og batteri. Les mer om :hager sitt system på www.hager.no.

 

Vi ønsker å understreke at produktene vi refererer til ovenfor kun er et utvalg av hva vi kan levere. Finner du ikke et produkt direkte tilpasset ditt behov her kan du kontakte oss, så finner vi noe som passer ditt behov.