Send oss en forespørsel

Å bo og jobbe i Hammerfest

Å bo og jobbe i Hammerfest

19.11.2021

Har du lyst å jobbe og bo i en region i vekst?
Hammerfest har hatt, og står fremfor, en rivende utvikling med store bygge- og industriprosjekter. Dette betyr også oppgradering av eksisterende bygningsmasse, både i privat- og næringsmarkedet.

Gagama Elektro er en godt etablert elektroentreprenør, med om lag 60 ansatte innen elektro, automasjon og telekommunikasjon. Gagama Elektro arbeider innen flere markedsområder, og leverer til privatkunder, olje- og gass bransjen, vei- og tunell elektro, privat og offentlig næring, samt industri og maritim virksomhet.

En region i utvikling

Ett av de største byggeprosjektene i regionen er byggingen av Nye Hammerfest Sykehus. Her har Gagama Elektro, sammen med X5 Elektro, elektroinstallasjonen. Prosjektet skal være ferdig i 2024. I tillegg til å ha mange driftsavtaler er også Gagama Elektro leverandør av elektrotjenester på oppdrag relatert til Equinor sitt LNG-anlegg på Melkøya, flere næringsbygg som er under oppføring, nye Kvalsund Skole og Barnehage og det nyeste tilskuddet på hotellsiden i Hammerfest; – Arctic Sea Hotell & Apartments. I tiden som kommer vil det være høy aktivitet i Hammerfest og omegn. Det er flere prosjekter i nær fremtid. Dette betyr også flere arbeidsplasser, og derfor søker Gagama Elektro etter dyktige fagarbeidere som vil ta del i utviklingen.

«Markedet her ser veldig bra ut fremover, og det er spennende tider. Vi har et stort behov for folk fremover, og ønsker å ansette både elektrikere, automatikere og prosjektledere» sier Even Sageng, daglig leder hos Gagama Elektro.

 

Gode bedriftsinterne- og velferdsordninger

For å møte den økende etterspørselen av fagarbeidere er det viktig å synliggjøre godene som ansatte har hos Gagama Elektro. . Gagama Elektro har etablert retningslinjer for bredde- og videreutdanningstilbud. Bedriften har organiserte innen El& IT og følger tariffen. I tillegg har bedriften bonuselementer i lønnssystemet. Pensjonsordningen er også god, med AFP-ordning. OTP-ordning som ligger over minstekravet på 2%. Med en godt etablert velferdskasse har Gagama Elektro flere tilbud til sine ansatte. Deriblant utlån av båt, kano og telt, gode treningstilbud, samt flere sosiale arrangementer i løpet av året. Som en bedrift i et relativt lite marked, jobber man ganske bredt. Dermed får de ansatte muligheten til å utvikle en god breddekompetanse innen sitt fagfelt.

 

“Hvis du blir en del av vårt team så kommer du til en bedrift med ordnede forhold. Vi ser at ansatte har en tendens til å bli lenge, noe som vi tar som et godt tegn” sier Markeds- & HMSK-sjef, Inger Lise Svendsen.

 

 

 

Fokus på HMS og bærekraft

Gagama Elektro har høyt fokus på HMS. Bedriftens HMS-mål er «alle medarbeidere sikkert hjem». Risikovurderinger og sjekklister kan enkelt og effektivt fylles ut digitalt på mobilen. Her har alle ansatte også tilgang til systemer som HMS-håndbok og stoffkartotek digitalt. Bedriften gjennomfører jevnlige kartlegginger som danner grunnlag for handlingsplaner.
Ansatte har kompetanse innen miljøvennlige teknologier som bidrar til et mer bærekraftig samfunn igjennom kunderes prosjekter. I tillegg er Gagama Elektro en Miljøfyrtårnbedrift som betyr at bedriften har fokus på å forbedre sine miljøprestasjoner innen blant annet arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energiforbruk, innkjøp og transport. Innen transport har bedriften investert i elbiler til daglig drift.

 

 

«Vil du være en del av en bedrift med varierte arbeidsoppgaver, så er det bare å sende inn en søknad»
sier Karoline Dalsbø Johnsen, hovedverneombud og montør.

 

 

 

Fritid og trivsel

Hammerfest har alle fritidsaktiviteter rett utenfor stuedøren.

«Er man friluftsinteressert følger man ofte sesongene her. Om sommeren er det laksefiske, ørretfiske på fjellet og bra sjøfiske med svære kveiter og kjempestor torsk. Om høsten er det mer jakt og bærsesong. Rypejakta kan man i praksis gjøre utenfor stuedøra hjemme»
sier tilflytter Espen Ørud, montør og verneombud hos Gagama Elektro.

Espen flyttet til Hammerfest i 2008 og har arbeidet hos Gagama Elektro siden. Han trives godt i Finnmark og kan anbefale alle sørfra og ta turen hit.

Hammerfest er en kompakt by. Det meste er ikke lengre enn 10 minutter unna, og aktivitetsutvalget er bredt til å være en by med i overkant av 10 000 innbyggere.
Avslutningsvis er det verdt å nevne at i Finnmark kan man få skrevet ned studielånet med inntil 25 000 kroner i året.

 

 

Se ledige stillinger hos Gagama Elektro her.